O româncă de 18 ani, răpită în Marea Britanie

O româncă în vârstă de 18 ani a fost răpită de doi bărbaţi, în urmă cu aproximativ o săptămână, dintr-un cartier din sudul Londrei, informează BBC News.

17 afișări
Imaginea articolului O româncă de 18 ani, răpită în Marea Britanie

O româncă de 18 ani, răpită în Marea Britanie

Adriana Rostaş se afla într-o spălătorie, împreună cu cumnata ei, moment în care femeile au început să se certe cu doi bărbaţi. Aceştia au luat-o pe tânără, au urcat-o într-o maşină şi au fugit de la locul incidentului.

Mai multe persoane au raportat poliţiei că au văzut-o pe Rostaş în Swansea, Leicester, Croydon sau Hackney, dar tânăra nu a fost găsită. Românca locuieşte în Marea Britanie de opt ani.

Ofiţerii suspectează că aceasta a fost răpită de o grupare infracţională, din cauza unui conflict de familie. Ei au mai spus că nu au stabilit deocamdată motivul răpirii.

Rostaş are 1,50 metri, este brunetă, are părul până la umeri şi o cicatrice în frunte. Ea purta în ziua când a dispărut o fustă lungă, neagră cu modele albastre, un tricou alb şi cercei rotunzi din aur.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici