Oamenii lui Prigojin: un bărbat condamnat pentru fraudă a dirijat gruparea Wagner la Soledar

Armata de mercenari concepută de Prigojin are „figuri” una şi una.

569 afișări
Imaginea articolului Oamenii lui Prigojin: un bărbat condamnat pentru fraudă a dirijat gruparea Wagner la Soledar

Victoria pe care ruşii susţin că au obţinut-o la Soledar ar fi fost opera sângeroasei grupări Wagner, lucru recunoscut şi de Ministerul Apărării de la Moscova.

Evgeni Prigojin, liderul Wagner, l-a prezentat lumii pe comandantul grupului Wagner din Soledar: Anton Elizarov.

Serviciile secrete de la Kiev susţin că acesta are nume de cod „Lotos”, fiind un bărbat din armata rusă condamnat deja pentru fraudă. El se înscrie astfel în „profilul” celor care au decis să-l urmeze pe Prigojin.

Asta în timp ce un alt comandant Wagner a fugit în Norvegia şi a solicitat azil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici