Obama nu s-a acomodat cu arhitectura Casei Albe

Preşedintele american, Barack Obama, nu s-a acomodat încă la Casa Albă, el îndreptându-se marţi spre o fereastră, în loc de uşa care se afla la câţiva metri spre dreapta, în timp ce încerca să ajungă în Biroul Oval, relatează New York Daily News în ediţia electronică.

10 afișări
Imaginea articolului Obama nu s-a acomodat cu arhitectura Casei Albe

Obama nu s-a acomodat cu arhitectura Casei Albe (Imagine: Mediafax Foto)

Atenţia lui Obama, care se întorcea de la o şedinţă cu liderii din Congres, ar fi fost distrasă de atitudinea republicanilor în privinţa pachetului de relansare economică, pentru aprobarea căruia le-a cerut sprijinul.

Uşile nu se deschideau automat nici pentru predecesorul lui Obama. Dorind să părăseacă mai repede în 2005 o conferinţă de presă de la Beijing, fostul preşedinte George W. Bush a tras puternic de clanţa unei uşi, descoperind ulterior că era închisă.

Bush s-a amuzat pe seama acestui incident, dar imaginile sunt reprezentative.

Citeşte şi:

Camera Reprezentanţilor a aprobat planul de relansare a economiei americane

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici