Obama s-a "dezlănţuit" în ritm de tango la un dineu de stat, în Argentina - VIDEO

Barack Obama şi soţia sa au dansat tango cu parteneri diferiţi la un dineu găzduit de preşedintele Argentinei Mauricio Macri, desfăşurat miercuri, la Centrul Cultural Kirchner, cu ocazia vizitei de două zile a preşedintelui Statelor Unite la Buenos Aires, transmite Reuters.

765 afișări
Imaginea articolului Obama s-a "dezlănţuit" în ritm de tango la un dineu de stat, în Argentina - VIDEO

Obama s-a "dezlănţuit" în ritm de tango la un dineu de stat, în Argentina - VIDEO (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Fotografiile cu preşedintele Statelor Unite dansând tango au stârnit rumoare în presa internaţională. La finalul dineului de stat organizat la Buenos Aires de preşedintele Argentinei, Barack şi Michelle Obama s-au "dezlănţuit" în ritmul celui mai pasional dans.

Înainte de a se afişa pe ringul de dans, cuplul prezidenţial a sorbit din priviri un bărbat şi o femeie alunecând şi rotindu-se abrupt cu precizia graţioasă şi voluptatea tipice tangoului.

Preşedintele a vrut să încerce paşii frenetici de tango, care emană erotism şi creează o atmosferă prielnică seducţiei. A dansat cu o tânără femeie, iar apoi Michelle Obama a executat la rândul ei mişcările de tango în pereche cu un dansator.

Deşi după un prim dans, Obama ar fi vrut să se lase păgubaş, dansatoarea şi-a strecurat mâna într-a liderului politic şi l-a ademenit pentru alte câteva figuri de tango.

 

Stop-cadrul captat de fotografi pe finalul tangoului cu dansatoarea argentiniană îl înfăţişează pe preşedinte susţinând piciorul dansatoarei ridicat şi îndoit, într-o atitudine pătimaşă specifică gesturilor şi mimicii necuviincioase ale tangoului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici