Oficial rus: Turcia nu are dreptul să participe la operaţiuni antiteroriste în Siria

Turcia nu are niciun drept să participe la operaţiuni antiteroriste în Siria împreună cu Statele Unite, avertizează Mihail Bogdanov, adjunctul ministrului rus de Externe, citat de site-ul agenţiei Tass.

25454 afișări
Imaginea articolului Oficial rus: Turcia nu are dreptul să participe la operaţiuni antiteroriste în Siria

Oficial rus: Turcia nu are dreptul să participe la operaţiuni antiteroriste în Siria

"Turcia nu are niciun temei legal să participe la operaţiuni antiteroriste alături de Statele Unite în Siria", a declarat Mihail Bogdanov, care este şi emisarul pentru Orientul Mijlociu al preşedintelui Vladimir Putin.

Întrebat despre participarea Turciei la operaţiunile din Siria, Bogdanov a răspuns: "Pe ce bază?! Este vorba de o ingerinţă în afacerile unui stat suveran".

Relaţiile dintre Turcia şi Rusia sunt tensionate după ce armata turcă a doborât un avion militar rus, în noiembrie 2015.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici