Olmert trimite Autorităţii Palestiniene 50 de vehicule blindate de tonaj uşor

Premierul israelian Ehud Olmert a permis, cu o săptămână înaintea reuniunii de la Annapolis din Statele Unite, livrarea a 50 vehicule blindate de tonaj uşor către Autoritatea Palestiniană, a anunţat miercuri postul de radio militar.

4 afișări
Imaginea articolului Olmert trimite Autorităţii Palestiniene 50 de vehicule blindate de tonaj uşor

Olmert trimite Autorităţii Palestiniene 50 de vehicule blindate de tonaj uşor

Aceste vehicule de fabicaţie rusească vor fi utilizate la Nablus, un oraş din nordul Cisioraniei unde câteva sute de poliţişti palestinieni au fost mobilizaţi cu acordul israelului în utlimele săptămâni în vederea menţinerii securităţii, a adăugat aceeaşi sursă.

Olmert a luat decizia de a permite livrarea acestui echipament în semn de bunăvoinţă faţă de preşedintele pelestinian Mahmoud Abbas. Cei doi se vor întâlni marţi sub egida preşedintelui american George W. Bush în cadrul reuniunii internaţionale pentru pace în Orientul Mijlociu care va avea loc la Annapolis, în apropiere de Washington.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici