OMS: 79 de cazuri confirmate de gripă porcină în lume

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) are cunoştinţă de un număr total de 79 de cazuri confirmate de gripă porcină în întreaga lume, a anunţat marţi doctorul Keiji Fukuda, al doilea în ierarhia organizaţiei, fără să precizeze care este numărul de morţi.

22 afișări
Imaginea articolului OMS: 79 de cazuri confirmate de gripă porcină în lume

OMS: 79 de cazuri confirmate de gripă porcină în lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Statele Unite, în care au fost confirmate oficial circa 40 de cazuri, înregistrează cel mai important bilanţ. Mexicul se situează pe poziţia secundă, cu 26 de cazuri confirmate, în vreme ce în Canada au fost înregistrate oficial şase cazuri.

Trei cazuri au fost confirmate, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în Noua Zeelandă, iar în Marea Britanie şi Spania au fost diagnosticate câte două.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici