ONU: Cel puţin 200.000 de oameni au fugit din nordul Fâşiei Gaza în mai puţin de 10 zile

Cel puţin 200.000 de oameni au fugit din nordul Fâşiei Gaza în mai puţin de 10 zile, susţin reprezentanţii ONU, potrivit Sky News.

134 afișări
Imaginea articolului ONU: Cel puţin 200.000 de oameni au fugit din nordul Fâşiei Gaza în mai puţin de 10 zile

ONU: Cel puţin 200.000 de oameni au fugit din nordul Fâşiei Gaza în mai puţin de 10 zile

Biroul umanitar al ONU (OCHA) estimează că, în total, aproximativ 1,5 milioane de palestinieni, adică mai mult de două treimi din populaţia Gaza, şi-au părăsit casele.

OCHA a avertizat că doar un spital din nordul regiunii mai este capabil să preia pacienţi, toate celelalte fiind închise.

Armata din Israel ia îndemnat pe civili să părăsească oraşul Gaza şi zonele învecinate din nord, pentru a merge în sudul teritoriului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici