ONU: Cel puţin 350 de morţi în urma alunecării de teren din Afganistan

Cel puţin 350 de persoane au murit în urma alunecării de teren produse în provincia afgană Badahshan, anunţă Misiunea Naţiunilor Unite în Afganistan, citată de AFP. Un oficial local anunţa că sute de oameni sunt daţi dispăruţi după o alunecare de teren provocată de cantităţile mari de precipitaţii.

356 afișări
Imaginea articolului ONU: Cel puţin 350 de morţi în urma alunecării de teren din Afganistan

Sute de dispăruţi în urma unei alunecări de teren produse în Afganistan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Numărul morţilor a ajuns la 350", a comunicat Misiunea ONU.

Autorităţile afgane au anunţat că sute de persoane sunt dispărute în urma alunecării de teren, care a avut loc pe fondul ploilor torenţiale căzute în ultimele zile.

Calamitatea s-a soldat cu distrugerea a 350 - 400 de case.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici