Opoziţia de la Chişinău nu are un plan pentru depăşirea crizei - diplomaţi UE

Opoziţia din R.Moldova nu are un plan concret de depăşire a actualei crize şi de normalizare a situaţiei, susţin ambasadorii statelor UE acreditaţi la Chişinău, relatează pagina online a agenţiei Interfax.

15 afișări
Imaginea articolului Opoziţia de la Chişinău nu are un plan pentru depăşirea crizei - diplomaţi UE

Opoziţia de la Chişinău nu are un plan pentru depăşirea crizei - diplomaţi UE (Imagine: Radu Ştefan/Mediafax Foto)

"Am înţeles că şi opoziţia condamnă violenţele. În acelaşi timp, opoziţia nu are propuneri clare pentru depăşirea crizei", a declarat un diplomat european.

"Condamnăm actele de vandalism şi le cerem părţilor să rezolve disputele la masa negocierilor. Nu putem oferi reţete pentru depăşirea crizei. Normal ar trebui să existe discuţii civilizate", afirmă reprezentanţii UE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici