Opt morţi şi trei dispăruţi, în urma inundaţiilor din Bulgaria

Opt persoane au murit şi alte trei sunt date dispărute, în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale din nordul Bulgariei, la începutul acestei săptămâni, relatează site-ul Novinite.com

1 afișare
Imaginea articolului Opt morţi şi trei dispăruţi, în urma inundaţiilor din Bulgaria

Opt morţi şi trei dispăruţi, în urma inundaţiilor din Bulgaria

Şase persoane, inclusiv o femeie şi un copil, sunt din oraşul Ţar Kaloian, din nordul ţării, care este localitatea cea mai grav afectată din regiunea Razgrad. Bilanţul anterior evoca decesul a patru persoane şi menţiona că alte cinci au fost date dispărute.

Trei femei în vârstă şi un bărbat cu handicap psihic au decedat. Cadavrele acestora au fost descoperite de echipele de salvare, care continuă eforturile pentru stabilizarea situaţiei.

Un al doilea val de ploi torenţiale a afectat oraşul marţi, provocând întreruperea alimentării cu electricitate şi apă. Zeci de case au fost distruse, iar mai multe maşini au fost luate de viitură. Persoanele ale căror locuinţe au fost afectate de inundaţii au fost adăpostite în incinta şcolii din localitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici