Paisprezece suspecţi, inculpaţi pentru implicare în atentatul comis la redacţia Charlie Hebdo

Parchetul din Paris a decis inculparea a 14 persoane suspectate de implicare în atacul terorist comis în ianuarie 2015 la redacţia publicaţiei Charlie Hebdo, în zona Montrouge şi la supermarketul Hyper Cacher din Paris, afirmă surse citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

185 afișări
Imaginea articolului Paisprezece suspecţi, inculpaţi pentru implicare în atentatul comis la redacţia Charlie Hebdo

Paisprezece suspecţi, inculpaţi pentru implicare în atentatul comis la redacţia Charlie Hebdo

Atacurile teroriste comise la Paris în ianuarie 2015 s-au soldat cu 17 morţi.

Judecătorii de instrucţie vor decide când vor fi judecaţii suspecţii.

Atentatele au fost comise de fraţii Kouachi şi Amédy Coulibaly.

Peter Cherif, presupusul coordonator al atacurilor, a fost arestat recent în Djibouti, au declarat surse citate de publicaţiile Marianne şi NouvelObs.com.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici