Pakistan: fostul premier Imran Khan - arestat pentru crimă

După uciderea unui avocat, fiul acestuia l-a denunţat pe fostul premier.

436 afișări
Imaginea articolului Pakistan: fostul premier Imran Khan - arestat pentru crimă

Fostul premier pakistanez Imran Khan a fost arestat pentru uciderea unui avocat în oraşul Quetta, din sud-vestul oraşului.

Avocatul Abdul Razzaq Shar, care a prezentat o cerere la Înalta Curte din Balochistan (BHC) din Quetta, cerând deschiderea unui proces pentru trădare împotriva lui Imran Khan, a fost ucis ieri de oameni înarmaţi necunoscuţi.

Fiul avocatului ucis l-a denunţat imediat pe Imran Khan, susţinând că tatăl său a fost ucis la ordinul fostului premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici