Până la 25 de persoane prinse într-o fântână în India după ce podeaua unui templu hindus s-a prăbuşit

Poliţia şi lucrătorii de urgenţă încearcă să salveze până la 25 de persoane din India prinse într-o fântână după ce o podea s-a prăbuşit într-un templu hindus, au declarat un oficial şi presa.

232 afișări
Imaginea articolului Până la 25 de persoane prinse într-o fântână în India după ce podeaua unui templu hindus s-a prăbuşit

Până la 25 de persoane prinse într-o fântână în India după ce podeaua unui templu hindus s-a prăbuşit

Podeaua, care era dublată drept acoperire pentru puţul de treaptă, o sursă comună de apă adesea mare, căptuşită de scări, s-a prăbuşit joi şi a trimis credincioşii plonjând în jos în templul din centrul oraşului Indore.
 
Salvarea continuă. Aproximativ 20-25 de oameni sunt prinşi în fântână după ce acoperişul s-a prăbuşit”, a declarat un oficial de poliţie, Manish Kapooriya.
 
Potrivit The Guardian, imaginile de la televizor au arătat lucrătorii de urgenţă folosind frânghii şi scări pentru a ajunge la cei blocaţi în puţul din statul Madhya Pradesh.
 
Alte videoclipuri au arătat podeaua prăbuşită şi bare de oţel stricate, iar ofiţerii de poliţie foloseau frânghii pentru a sigila zona.
 
Templele din India erau pline de devoţi cu ocazia lui Ram Navami, ziua de naştere a zeităţii hinduse Lord Ram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici