Paris: Două hoaţe de origine română, puse pe fugă de o femeie de 102 ani

O femeie de 102 ani, trezită din somn de zgomotele făcute în apartamentul său, a sunat la poliţie în momentul în care a găsit camera alăturată în dezordine, cele două hoaţe, de origine română, luând-o la fugă pe scări în momentul în care au auzit că bătrâna dăduse alarma, informează Le Parisien.

37 afișări
Imaginea articolului Paris: Două hoaţe de origine română, puse pe fugă de o femeie de 102 ani

Paris: Două hoaţe de origine română, puse pe fugă de o femeie de 102 ani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Surprinşi în plină acţiune, cei doi hoţi au auzit victima chemând poliţia prin telefon şi au luat-o la fugă pe scări. Poliţiştii i-au prins la ieşirea din imobil, având asupra lor o pradă de 60 de euro.

Hoţii sunt două românce, în vârstă de 36 şi 25 de ani, cunoscute deja de poliţie pentru furturi comise în Paris în acelaşi fel. Ele utilizează nişte plăci pentru a forţa uşile imobilelor şi o şurubelniţă pentru a intra prin efracţie în apartamente, având mâinile acoperite cu şosete pentru a nu lăsa amprente.

Ele vor fi deferite Parchetului din Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici