Parisul nu deţine informaţii despre originea dronelor care au atacat rafinăriile saudite

Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, a declarat, marţi, că Franţa nu dispune de nicio informaţie care să indice cu exactitate „presupusa sursă” a dronelor implicate în atacurile petroliere ce au vizat cele două rafinării din Arabia Saudită, conform publicaţiei Le Figaro.

249 afișări
Imaginea articolului Parisul nu deţine informaţii despre originea dronelor care au atacat rafinăriile saudite

Parisul nu deţine informaţii despre originea dronelor care au atacat rafinăriile saudite

„Pentru moment, Franţa nu dispune de probe care să-i permită să afirme: «Aceste drone provin cu adevărat dintr-o parte sau din cealaltă»”, a declarat şeful diplomaţiei franceze în urma unei întâlniri cu omologul său egiptean, Sameh Choukry.

În acelaşi comunicat, Jean-Yves Le Drian a mai afirmat: „Constat cu interes faptul că autorităţile saudite au propus participarea experţilor internaţionali şi a Naţiunilor Unite în cadrul unei anchete pentru analizarea faptelor şi identificarea originilor acestora”.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici