Patriarhul ecumenic ortodox Bartolomeu are COVID

  • Patriarhul ecumenic ortodox de la Istanbul are COVID.
  • Anunţul a fost făcut vineri seara de către instituţia Patriarhiei Ecumenice din Istanbul.
1839 afișări
Imaginea articolului Patriarhul ecumenic ortodox Bartolomeu are COVID
Patriarhul a fost depistat în urma testării periodice, dar starea sa de sănătate este bună, acesta având doar simptome uşoare, conform ABC News.
 
„Preasfinţia sa este complet vaccinată, are simptome uşoare, iar starea de sănătate este una bună”, arată comunicatul de presă al Patriarhiei. 
 
Bartolomeu are 81 de ani şi recent a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă. 
 
Acesta recomandă oamenilor să se vaccineze şi să respecte recomandările medicilor. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici