Patru bărbaţi arestaţi în Grecia, în ancheta privind atentatele dejucate în Belgia

Cel puţin patru bărbaţi au fost arestaţi sâmbătă la Atena, în cadrul anchetei cu privire la celula jihadistă destructurată săptămâna aceasta în Belgia în timp ce era pe punctul de a comite atentate, a anunţat o sursă din cadrul poliţiei.

535 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi arestaţi în Grecia, în ancheta privind atentatele dejucate în Belgia

Patru bărbaţi arestaţi în Grecia, în ancheta privind atentatele dejucate în Belgia

Serviciiile poliţiei antiteroriste caută să verifice dacă, aşa cum presupun, printre ei se află Abdelhamid Abaaoud, un belgian de origine marcană identificat de căre presa belgiană ca fiind presupusul planificator al atentatelor dejucate joi, care ar fi fost comandate de pe teritoriul Greciei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici