Pence: Biden pregăteşte restabilirea acordului nuclear cu Iranul

Fostul vicepreşedinte Mike Pence a fost invitatul surpriză din acest weekend al unui miting din Paris, Franţa, găzduit de dizidenţii iranieni cu scopul răsturnării regimului de la Teheran.

508 afișări
Imaginea articolului Pence: Biden pregăteşte restabilirea acordului nuclear cu Iranul

Sursa foto: Hepta

Mike Pence a criticat guvernul autoritar de la Teheran şi intenţia administraţiei Biden de a reînvia acordul nuclear din 2015 dintre Iran, SUA şi mai multe ţări europene. Acel acord a fost abandonat de administraţia Trump, nemulţumită că Teheranul a încălcat acordul în mod repetat.

„Acum, o nouă administraţie ameninţă că va distruge toate progresele pe care le-am făcut în marginalizarea regimului tiranic de la Teheran. Echipa lui Biden lucrează ore suplimentare pentru a restabili Acordul nuclear cu Iranul, punând Teheranul din nou pe calea rapidă pentru obţinerea de arme nucleare”, a susţinut Pence în cadrul mitingului de la Paris.

Cu toate acestea, administraţia Biden nu a dat semne, cel puţin public, că intenţionează să repornească acordul abandonat, relatează Independent.

Pence a apărut la evenimentul anual găzduit de Consiliul Naţional de Rezistenţă al Iranului (NCRI) la doar câteva zile după o vizită neanunţată în Ucraina pentru a se întâlni cu preşedintele Volodimir Zelenski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici