Pentagonul a dezvăluit statutul tuturor deţinuţilor de la Guantanamo Bay

Pentagonul a dezvăluit luni statutul fiecăruia dintre cei 166 de deţinuţi de la Guantanamo Bay (Cuba), inclusiv a celor 46 aflaţi în "detenţie nelimitată", fără inculpare sau proces, dar care sunt consideraţi prea periculoşi pentru a fi eliberaţi.

340 afișări
Imaginea articolului Pentagonul a dezvăluit statutul tuturor deţinuţilor de la Guantanamo Bay

Pentagonul a dezvăluit statutul tuturor deţinuţilor de la Guantanamo Bay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această listă de 15 pagini, după care AFP a obţinut o copie, a fost făcută publică în urma unei plângeri din partea Miami Herald, în virtutea legii privind dreptul presei de a fi informată (FOIA).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici