Percheziţii la sediul central al PLDM şi la domiciliul lui Vlad Filat

Procurorii Centrului Naţional Anticorupţie din Republica Moldova au descins, joi seară, la sediul central al Partidului Liberal-Democrat (PLDM) şi la domiciliul fostului premier Vlad Filat, reţinut într-o anchetă privind fraude, informează Unimedia.

616 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la sediul central al PLDM şi la domiciliul lui Vlad Filat

Percheziţii la sediul central al PLDM şi la domiciliul lui Vlad Filat

Procurorii Centrului Naţional Anticorupţie s-au prezentat joi seară la sediul PLDM din Chişinău, unde efectuează percheziţii.

În paralel, au loc percheziţii şi în casa deputatului liberal-democrat.

Valeriu Streleţ, premierul Republicii Moldova, a exprimat joi seară convingerea că Vlad Filat, reţinut într-o anchetă de fraudă, va reuşi să îşi demonstreze nevinovăţia, sugerând că există riscul să fie investigat şi el.

Fostul premier moldovean Vlad Filat a fost reţinut joi seară, fiind dus la Centrul Naţional Anticorupţie (CNA), la scurt timp după ce Parlamentul de la Chişinău a decis suspendarea imunităţii parlamentare.

Parlamentul moldovean a votat joi în favoarea suspendării imunităţii parlamentare a fostului premier Vlad Filat, acuzat de implicare în fraudele de la Banca de Economii (BEM).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici