Peste 70% dintre francezi, nemulţumiţi de eforturile Administraţiei Macron în domeniul mediului

Peste 70 la sută dintre cetăţenii francezi sunt nemulţumiţi de activităţile Administraţiei Emmanuel Macron pentru protecţia mediului înconjurător, arată un sondaj efectuat de Institutul francez de sondare a opiniei publice (IFOP), citat de sotidianul Le Figaro.

120 afișări
Imaginea articolului Peste 70% dintre francezi, nemulţumiţi de eforturile Administraţiei Macron în domeniul mediului

Peste 70% dintre francezi, nemulţumiţi de eforturile Administraţiei Macron în domeniul mediului

Potrivit sondajului IFOP, 71 la sută dintre respondenţi consideră că acţiunile instituţiilor guvernamentale în sensul protecţiei mediului nu corespund aşteptărilor.

Sondajul a fost efectuat în perioada 6-7 iunie 2018 pe un eşantion reprezentativ de 1.015 persoane.

Conform sondajului, 66 la sută dintre cetăţeni sunt nemulţumiţi că preşedintele Emmanuel Macron nu a respectat promisiunile electorale în sensul protejării mediului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici