Peste 700 de morţi în ofensiva israeliană din Fâşia Gaza

Cel puţin 702 palestinieni au fost ucişi şi alţi 3.100 au fost răniţi în ofensiva israeliană din Fâşia Gaza de la declanşarea sa, în 27 decembrie, potrivit unui nou bilanţ furnizat miercuri de şeful serviciilor de urgenţă din acest teritoriu, Mouawiya Hassanein.

7 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de morţi în ofensiva israeliană din Fâşia Gaza

Peste 700 de morţi în ofensiva israeliană din Fâşia Gaza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aproximativ o treime dintre victime, ucise de armata israeliană în cadrul ofensivei sale împotriva Hamas, sunt copii şi adolescenţi cu vârste mai mici de 16 ani, au declarat serviciile de urgenţă palestiniene.

Proporţia victimelor civile a crescut puternic de la declanşarea ofensivei terestre, la 3 ianuarie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici