Phillip Hammond, ministrul britanic al Finanţelor, susţine o abordare ”amiabilă” a Brexitului

Phillip Hammond, ministrul britanic al Finanţelor, a susţinut marţi o abordare ”amiabilă” a negocierilor pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europenaă, pledând pentru acorduri de tranziţie şi transmiţând un mesaj comunităţii financiare, informează Le Figaro.

340 afișări
Imaginea articolului Phillip Hammond, ministrul britanic al Finanţelor, susţine o abordare ”amiabilă” a Brexitului

Phillip Hammond, ministrul britanic al Finanţelor, susţine o abordare ”amiabilă” a Brexitului

Hammond a făcut aceste declaraţii în cadrul unui discurs ce a avut loc la sediul oficial al primarului Londrei, la o zi după ce Uniunea Europeană şi Guvernul de la Londra au iniţiat negocierile pe tema Brexit, care iniţial se vor concentra pe condiţiile ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar.

”Ieşirea noastră din UE este în curs şi trebuie să ne asigurăm că drumul va fi unul amiabil către un parteneriat viitor aprofundat şi special, cu vecinii noştri europeni, ce protejează angajaţii, prosperitatea şi nivelul de viaţă din Marea Britanie”, a declarat Hammond.

”Iar acest lucru va necesita toată competenţa şi diplomaţia de care putem da dovadă”, a adăugat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici