Pisică dresată să transporte droguri într-un penitenciar din Republica Moldova - VIDEO

Gardienii unui penitenciar din Republica Moldova au depistat o pisică utilizată pentru aducerea unor pacheţele de marijuana în închisoare.

1856 afișări
Imaginea articolului Pisică dresată să transporte droguri într-un penitenciar din Republica Moldova - VIDEO

Pisică dresată să transporte droguri într-un penitenciar din Republica Moldova (Captură video)

Gardienii penitenciarului din localitatea Pruncul au găsit două pacheţele de marijuana ataşate de gâtul pisicii, relatează BBC News online.

Suspiciunile au apărut după ce animalul fusese observat de mai multe ori intrând printr-o gaură în penitenciar.

Anchetatorii încearcă să afle cine dresase pisica pentru a transporta drogurile şi cine îi ataşase pacheţelele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici