Poliţia columbiană a confiscat biscuiţi umpluţi cu cocaină

Câinii poliţiei columbiene antidrog au depistat biscuiţi umpluţi cu cocaină, care erau gata să fie transportaţi în Barcelona - Spania, au anunţat sâmbătă forţele de ordine.

335 afișări
Imaginea articolului Poliţia columbiană a confiscat biscuiţi umpluţi cu cocaină

Poliţia columbiană a confiscat biscuiţi umpluţi cu cocaină

În total, cinci kilograme de pulbere au fost ascunse în zece pachete de biscuiţi, a precizat poliţia antidrog într-un comunicat.

"Crema a fost scoasă din biscuiţi pentru a fi înlocuită cu cocaină comprimată şi decolorată pentru a nu atrage suspiciunea unităţilor antidrog", a adăugat poliţia.

Columbia este principalul producător mondial de cocaină, cu 430 de tone în 2008, aproape 50 la sută din producţia mondială, potrivit datelor înregistrate de Naţiunile Unite.

Spania este, la rândul său, una dintre principalele porţi de intrare a drogurilor în Europa, în special haşişul provenit din Africa de Nord sau cocaina provenită din America Latină.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici