Poliţia georgiană a interceptat un camion rusesc încărcat cu explozibil (Galerie Foto)

Poliţia georgiană susţine că a interceptat miercuri, în apropiere de Osetia de Sud, un camion rusesc încărcat cu uniforme ale armatei georgiene, 100 de kilograme de explozibil şi mai multe detonatoare.

53 afișări
Imaginea articolului Poliţia georgiană a interceptat un camion rusesc încărcat cu explozibil (Galerie Foto)

Poliţia georgiană a interceptat un camion rusesc încărcat cu explozibil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Camionul militar rusesc, plin de explozibil, detonatoare şi uniforme georgiene, a fost descoperit astăzi, la ora locală 12.30 (11.30 ora României), la sud de satul Odzisi", în apropiere de Osetia de Sud, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului georgian de Interne, Şota Utiaşvili.

El a precizat că vehiculul transporta 100 de kilograme de explozibil de tip TNT.

Vezi aici galerie foto

Şoferul rus al camionului a fost predat OSCE (Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa), care dispune de 28 de observatori în Georgia, a adăugat purtătorul de cuvânt.

"El nu a oferit explicaţii în legătură cu această încărcătură", a precizat Utiaşvili.

Vehiculul a fost expus presei în faţa sediului poliţiei regionale din Mţheta, la câţiva kilometri nord de Tbilisi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici