VIDEO  Poliţiştii din Ohio au ucis o fată de culoare în vârstă de 16 ani, marţi. Care a fost „motivul”

  • Poliţiştii din Columbus, Ohio au împuşcat mortal o adolescentă de culoare, marţi.
  • Aceasta ameninţa doi oameni cu cuţitul, se arată într-un video al poliţiei.
  • Incidentul a fost urmat de proteste în oraş, prilejuite şi de verdictul dat în cazul uciderii lui George Floyd de către un om al legii.
3973 afișări
Încă o victimă de culoare, încă un poliţişt care a deschis focul asupra unui minor, arată locuitorii din Columbus, Ohio. 
 
Atenţie! Imaginile video vă pot afecta emoţional!
 
Makiyah Bryant, 16 ani, a fost împuşcată mortal cu mai puţin de o oră înainte de condamnarea fostului poliţist Derek Chauvin, informează Reuters.
 
Marţi după-masa, poliţiştii din oraşul Columbus au răspuns unui apel de urgenţă al unei persoane care reclama că e în pericol să fie atacată cu un cuţit.
 
În imaginile făcute publice, imagini surprinse de camera video ataşată pe uniforma poliţistului care a răspuns la apel, arată cum poliţiştii ajung la locul anunţat prin apelul de urgenţă. Mai mulţi trecători asistă la scenă. O fată o atacă pe alta cu un obiect ce pare a fi un cuţit. Imediat după se aud focuri de armă, iar atacatoarea cade la pământ. 
 
Am considerat că este important să arătăm (imaginile) comunităţii, să fim transparenţi în legătură cu acest incident, să lăsăm să avem unele răspunsuri pe care le putem furniza din această seară”, a declarat Michael Woods, şeful poliţiei locale.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici