Poliţiştii din Peru au confiscat un transport de cocaină, pachetele fiind ambalate cu faţa lui Messi

Autorităţile din Peru au interceptat un transport de aproape o tonă şi jumătate de cocaină, ce urma să ajungă în Belgia, pachetele fiind ambalate cu faţa fotbalistului Lionel Messi, informează El Mundo Deportivo.

985 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Peru au confiscat un transport de cocaină, pachetele fiind ambalate cu faţa lui Messi

Poliţiştii din Peru au confiscat un transport de cocaină, pachetele fiind ambalate cu faţa lui Messi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AP)

Ofiţerii de poliţie din Peru au confiscat 288 de pachete, care aveau o greutate de aproximativ 1,417 kilograme, iar transportul ar avea o valoare totală de 73 de milioane de lire sterline, susţin jurnaliştii spanioli.

Lionel Messi nu este singurul om din Spania căruia transportatorii i-au folosit imaginea: câteva dintre colete erau imprimate şi cu sigiliul Regelui Spaniei.

Pachetele de cocaină erau ascunse printre altele de calamar uriaş.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici