PPE organizează duminică o reuniune / Printre invitaţi se numără preşedintele Klaus Iohannis

Şefi de stat şi de guvern din ţări ale Uniunii Europene, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis, sunt invitaţi la summitul Partidului Popular European (PPE), programat la Bruxelles duminică, anunţă formaţiunea politică.

379 afișări
Imaginea articolului PPE organizează duminică o reuniune / Printre invitaţi se numără preşedintele Klaus Iohannis

PPE organizează duminică o reuniune / Printre invitaţi se numără preşedintele Klaus Iohannis

"Şefi de stat şi de guvern din Uniunea Europeană, lideri ai Partidului Popular European şi preşedinţii Consiliului European şi Parlamentului European, Donald Tusk şi Antonio Tajani, vor participa la summitul PPE care va avea loc la Bruxelles pe 30 iunie. Pe agendă se află pregătirea reuniunii speciale a Consiliului European", transmite PPE.

Summitul PPE va fi coordonat de preşedintele formaţiunii paneuropene, Joseph Daul. La reuniunea PPE va fi prezent şi candidatul formaţiunii la postul de preşedinte al Comisiei Europene, Manfred Weber.

Tot duminică, la Bruxelles este programat un summit special al Consiliului European, pentru continuarea negocierilor în sensul desemnării şefilor instituţiilor europene.

Taguri:
ue,
ppe,
reuniune

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici