Tragere la sorţi Wimbledon 2019 | Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur

Tragerea la sorţi pentru Wimbledon 2019 a fost acceptabilă pentru Simona Halep. Desemnată cap de serie numărul 7, reprezentanta României va debuta în compania jucătoarei Aliaksandra Sasnovich din Belarus.

2226 afișări
Imaginea articolului Tragere la sorţi Wimbledon 2019 | Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur

Tragere la sorţi Wimbledon 2019 | Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur

Simona se află pe aceeaşi parte de tablou cu Naomi Osaka, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina, dintre jucătoarele mai bine clasate în WTA. Şi se poate spune că este pe partea de tablou mai accesibilă, din moment ce în partea superioară se află Ashleigh Barty, Angelique Kerber, Petra Kvitova şi Serena Williams.

Până în sferturile de finală, fază în care ar putea avea o confruntare cu Naomi Osaka, Simona le-ar putea avea ca posibile adversare pe Daria Kasatkina (turul 3) şi Aryna Sabalenko (optimi de finală).

Marius Copil se află pe partea de tablou a doi „tunari”, Kevin Anderson şi Milos Raonic, pe care îi poate înfrunta în turul 3, respectiv optimi de finală. În turul inaugural, Marius îl va întâlni pe argentinainul Guido Pella.

Meciurile de pe tablourile principale la Wimbledon se vor desfăşura în perioada 1-14 iulie. Turneul poate fi urmărit în România pe Eurosport 1.

Foarte interesant, finala de anul trecut de la Wimbledon în turneul feminin, Angelique Kerber - Serena Williams ar putea avea loc în optimile de finală. Pe partea celor două jucătoare a picat şi românca Gabriela Ruse.

Posibile sferturi de finală, feminin:

Barty - Kerber
Bertens - Kvitova
Svitolina - Ka. Pliskova
Halep - Osaka

În ceea ce priveşte turneul masculin, Rafael Nadal şi Roger Federer, adversari în semifinale la Roland Garros 2019, s-ar putea întâlni în aceeaşi fază şi la Wimbledon, fiind pe aceeaşi parte de tablou. Campionul de la Paris are însă drum lung până acolo, având de trecut de Kyrgios în turul 2 sau Marin Cilic în „optimi”.

Posibile sferturi de finală, masculin:

Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas
Kevin Anderson - Alexander Zverev
Dominic Thiem - Rafael Nadal
Kei Nishikori - Roger Federer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici