- Home
- Externe
- LONDRA, (17.08.2019, 16:02)
- Mihai Draghici
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
Pregătiri pentru BREXIT: Aproximativ un milion de cetăţeni UE, inclusiv români, au primit drept de rezidenţă în Marea Britanie
Aproximativ un milion de cetăţeni din state membre ale Uniunii Europene, inclusiv mulţi români, au primit dreptul de a avea rezidenţă în Marea Britanie după Brexit, anunţă autorităţile de la Londra, citate de site-ul Politico.eu.
7577 afișări

Aproximativ un milion de cetăţeni UE, inclusiv români, au primit drept de rezidenţă în M.Britanie
Ministerul de Interne de la Londra a anunţat că 951.700 de cetăţeni din state membre UE şi din Spaţiul Economic European au primit până la 31 iulie statut de rezidenţă în Marea Britanie.
Brandon Lewis, secretar de stat pentru Securitate în Ministerul britanic de Interne, a declarat că nivelul de un milion a fost atins în august.
Cele mai multe solicitări au fost depuse de imigranţi polonezi (179.800). Pe locul următor sunt românii (141.200 de cereri) şi italienii (121.600).
ULTIMELE ȘTIRI
-
Țara în care se află cele mai multe restaurante cu stele Michelin. 6 localuri se clasează în top 50 cele mai bune de pe glob
-
România a cumpărat două nave „vânător de mine” britanice, la mâna a doua, HMS Blyth şi HMS Pembroke. Preţul este trecut la „secret comercial”
-
În timp ce transportul feroviar din România rămâne în urma Europei, China şi Indonezia construiesc trenuri de mare viteză
-
1 octombrie 331 î.Hr. - Alexandru cel Mare îi învinge pe perşi în bătălia de la Gaugamela
Ministerul britanic de Interne le transmite imigranţilor din ţările UE că pot depune cereri pentru rezidenţă până pe 31 decembrie 2020 în situaţia în care Marea Britanie se va retrage din Uniunea Europeană fără acord Brexit şi până pe 30 iunie 2021 dacă Acordul Brexit va fi ratificat.
Statutul de rezidenţi poate fi obţinut de imigranţii din ţări UE care au locuit legal în Marea Britanie cel puţin cinci ani până pe 30 decembrie 2020. "Cifrele sunt pozitive, iar europenii mai au destul de mult timp pentru a depune cereri", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului britanic de Interne.
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




CANCAN.RO

GANDUL.RO



ULTIMA ORǍ
vezi mai multe