Premierul britanic David Cameron a devenit tată pentru a patra oară

Premierul britanic David Cameron şi soţia lui, Samantha, au anunţat, marţi, naşterea celui de-al patrulea lor copil, o fetiţă al cărei prenume nu a fost deocamdată dezvăluit presei.

52 afișări
Imaginea articolului Premierul britanic David Cameron a devenit tată pentru a patra oară

Premierul britanic David Cameron a devenit tată pentru a patra oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Premierul şi doamna Cameron sunt încântaţi să anunţe naşterea celui de-al patrulea copil al lor, o fetiţă. Copilul, care a cântărit la naştere 2,75 kilograme, şi doamna Cameron se simt bine", se arată în comunicatul emis de cancelaria premierului britanic din Downing Street Nr. 10.

Cuplul, care nu a anunţat deocamdată prenumele copilului, a ţinut cu această ocazie să le mulţumească medicilor şi infirmierelor de la spitalul unde a avut loc naşterea.

David Cameron, în vârstă de 43 de ani, şi Samantha, în vârstă de 39 de ani, au avut trei copii. Fiul cel mare, Ivan, a murit la vârsta de şase ani, în februarie 2009, din cauza unei maladii a sistemului nervos. David şi Samantha Cameron mai au o fetiţă, Nancy, în vârstă de şase ani, şi un fiu, Arthur, în vârstă de patru ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici