Preşedintele filialei Coca-Cola din Franţa s-a sinucis

Preşedintele Coca-Cola Entreprise Franţa, Jean-Pierre Bagard, a "decis să-şi pună capăt zilelor", a anunţat un comunicat al companiei, care nu menţionează motivul acestui gest, relatează Le Figaro, în ediţia electronică.

24 afișări
Imaginea articolului Preşedintele filialei Coca-Cola din Franţa s-a sinucis

Preşedintele filialei Coca-Cola din Franţa s-a sinucis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Căsătorit şi tată a doi copii, Jean-Pierre Bagard a fost găsit mort, luni dimineaţa, în localitatea Aix-en-Provence (Bouches-du-Rhone).

Anunţul a fost făcut chiar de companie în cursul aceleiaşi zile, precizând că preşedintele pare să-şi fi premeditat actul hotărând să-şi "pună capăt zilelor".

În comunicatul citat, filiala de îmbuteliere şi distribuţie în Franţa a gigantului american de băuturi răcoritoare îşi exprimă regretul pentru dispariţia unui om care şi-a petrecut toată cariera în cadrul acestei companii, unde a ocupat toate poziţiile ierarhice.

Căsătorit şi tată a doi băieţi, Jean-Pierre Bagard era absolvent al şcolii de comerţ ICN Business School de la Nancy.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici