Preşedintele mexican a ignorat restricţiile pentru coronavirus pentru a o întâmpina pe mama lui El Chapo. Videoclipul viral care a stârnit revoltă

Preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a fost dur criticat după ce a vizitat oraşul natal, din Sinaloa, al traficantului de droguri El Chapo.

2239 afișări
Imaginea articolului Preşedintele mexican a ignorat restricţiile pentru coronavirus pentru a o întâmpina pe mama lui El Chapo. Videoclipul viral care a stârnit revoltă

Foto: Twitter

La mai puţin de 24 de ore de când ministrul Sănătăţii mexican i-a îndemnat pe cetăţeni să stea acasă pentru a limita răspândirea de coronavirus, preşedintele Mexicului a mers în vizită în oraşul natal al lordului drogurilor, El Chapo, potrivit The Guardian. Cel mai renumit narcotraficant se află în închisoare, în SUA.
 
Un videoclip în care preşedintele Andres Manuel Lopez Obrador îi strânge mâna mamei lui El Chapo, în timp ce ea stă în maşină, a devenit viral.
 
„Nu ieşiţi”, a fost auzit preşedintele spunându-i femeii de 92 de ani, înainte să adauge: „Am primit scrisoarea dumneavoastră”. 
 
 
De asemenea, vizita oficialului a coincis cu ziua de naştere a fiului lui El Chapo, Ovidio Guzman Lopez, care împlinea 30 de ani.
 
Manuel Lopez a fost amplu criticat, în ultima perioadă, din cauza  lipsei de atitudine în faţa epidemiei de coronavirus.
 
„Trebuie să explici urgent conexiunea ta cu această familie”, a scris pe reţelele sociale autorul unei cărţi despre narcotraficanţi.
 
„Trebuie să conducă ţara 100% în lupta împotriva pandemiei. Acesta este un mod teribil de  distrage atenţia de la ea”, a adăugat acesta.
 
 
Preşedintele mexican s-a apărat într-o conferinţă de presă, spunând că tocmai aflase că femeia era acolo aşa că s-a dus să o salute, ea fiind foarte în vârstă.
 
„Uneori, din cauza funcţiei mele, trebuie să strâng mâna şi infractorilor cu guler alb. Cum aş fi putut să nu salut o femeie bătrână?”, a spus Andres Manuel Lopez Obrador.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici