Video Preşedintele Partidului Democrat din Arkansas, împuşcat la sediul formaţiunii

Preşedintele Partidului Democrat din Arkansas, Bill Gwatney, care a fost împuşcat la sediul formaţiunii din Little Rock, a murit la spital, au declarat miercuri oficiali citaţi de Reuters.

9 afișări

Agresorul, care nu a fost încă identificat, a murit de asemenea, în urma unei urmăriri şi unui schimb de focuri cu poliţia. Motivul pentru care l-a împuşcat pe Gwatney rămâne necunoscut.

Gwatney, în vârstă de 48 de ani, a fost senator, iar incidentul de miercuri a şocat locuitorii statului american şi membrii Partidului Democrat.

În calitate de preşedinte al formaţiunii din statul Arknasas, el urma să fie "superdelegat" la convenţia naţională a Partidului Democrat din Denver, de la sfârşitul lunii.

Presa locală a afirmat că agresorul a tras trei focuri de armă în biroul lui Gwatney, înainte de a fugi.

Fostul preşedinte american şi fost guvernator al statului Arkansas, Bill Clinton, şi soţia sa, senatoarea Hillary Clinton, au deplâns moartea lui Gwatney.

El a fost un susţinător al lui Hillary Clinton în campania pentru nominalizarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din SUA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici