Preşedinţia l-a costat pe Donald Trump 500 de milioane de dolari. Omul de afaceri are datorii de 1 miliard de dolari

  • Trump iese de la preşedinţie cu 500 de mil. de dolari mai sărac
  • Colaboratorii lui Trump se gândesc să nu mai fie asociaţi cu acesta
  • Donald Trump are datorii de 1 mld. de dolari
3048 afișări
Imaginea articolului Preşedinţia l-a costat pe Donald Trump 500 de milioane de dolari. Omul de afaceri are datorii de 1 miliard de dolari

Trump a intrat cu 3 miliarde de dolari la Casa Albă şi a ieşit cu 500 de milioane de dolari mai sărac, scriu jurnaliştii de la Bloomberg.

Şi cum preşedinţia înclină spre sfârşit, colaboratorii lui sunt între ciocan şi nicovală. Şi asta doar din cauza scandalurilor pe care le-a provocat. Mulţi dintre asociaţii lui nu mai vor să prelungească contractele de închiriere cu acesta, în 2021. Totuşi, mulţi dintre cei care vor pleca de sub umbrela trumpistă nu-şi vor mai găsi locuri de muncă.

Chiar şi organizaţia Trump, condusă de fiii Eric şi Don Jr., dă din umeri. Eforturile de a vinde hotelul din Washington, spre exemplu, au fost abandonate. Clădirile de birouri şi-au pierdut şi ele din valoare, iar terenurile de golf nu mai prezintă interes pentru public în pandemie.

„A provocat o criză pentru el însuşi. E pe cale să reintre în lumea afacerilor...compania din spatele magazinelor lui online”, spune Max Abelson, reporter Bloomberg.

Trump a avut de-a lungul carierei sale suişuri şi coborâşuri, a dat faliment, dar şi-a revenit. Acum are datorii de 1 miliard de dolari de pe urma proprietăţilor sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici