Preşedinţia sud-africană: Nelson Mandela reacţionează pozitiv la tratament

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, care va împlini în curând 95 de ani şi care a fost spitalizat din nou miercuri seara din cauza unei infecţii pulmonare, "reacţionează pozitiv la tratament", a anunţat joi după-amiază preşedinţia sud-africană pe site-ul său de Internet.

101 afișări
Imaginea articolului Preşedinţia sud-africană: Nelson Mandela reacţionează pozitiv la tratament

Nelson Mandela (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Medicii ne-au informat că fostul preşedinte Nelson Mandela reacţionează pozitiv la tratamentul la care a fost supus după o recidivare a infecţiei pulmonare. El rămâne în îngrijirea şi sub observaţia spitalului", potrivit comunicatului.

"Fostul preşedinte Nelson Mandela a fost spitalizat cu puţin înainte de miezul nopţii, din cauza unei recidive a infecţiei sale pulmonare", se arată într-un comunicat difuzat joi dimineaţa. "Medicii se ocupă de el şi se asigură că beneficiază de cel mai bun tratament medical posibil şi de tot confortul", se adăuga în document.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici