Prigojin şi trupele sale au fost ovaţionaţi la plecarea din Rostov-pe-Don

Au apărut imagini cu liderul Wagner, Evgheni Prigojin şi cu trupele sale, care au primit aplauze în timp ce se retrăgeau din Rostov pe Don, unde au preluat controlul asupra cartierului general militar al oraşului care conduce operaţiunile ruseşti în Ucraina, potrivit Sky News.

917 afișări
Imaginea articolului Prigojin şi trupele sale au fost ovaţionaţi la plecarea din Rostov-pe-Don

Prigojin şi trupele sale au fost ovaţionaţi la plecarea din Rostov-pe-Don

Kremlinul anunţase anterior un acord prin care şeful grupului de mercenari ruşi, Evgheni Prigojin, se va muta în Belarus şi nu va fi urmărit penal după ce a ordonat trupelor să mărşăluiască spre Moscova.

Trupele lui Prigojin se vor întoarce în taberele lor de campanie din Ucraina, unde au luptat alături de soldaţii ruşi.

Acordul a dezamorsat o criză care a reprezentat cea mai importantă provocare pentru preşedintele Vladimir Putin în cele peste două decenii de când se află la putere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici