Prim-ministrul din Singapore a fost depistat pozitiv la testul COVID-19

Prim-ministrul din Singapore, Lee Hsien Loong, a fost depistat pozitiv pentru prima dată la testul COVID-19 după ce s-a întors acasă din călătoriile de lucru din Africa şi Asia

96 afișări
Imaginea articolului Prim-ministrul din Singapore a fost depistat pozitiv la testul COVID-19

Sursa foto: Twitter

Prim-ministrul din Singapore, Lee Hsien Loong, a declarat luni că a fost depistat pozitiv pentru prima dată la testul COVID-19 după ce s-a întors acasă din călătorii de lucru în Africa şi Asia.
 
Din cauza vârstei sale, bărbatul în vârstă de 71 de ani a declarat că i s-a prescris medicamentul antiviral Paxlovid.
 
"Am fost depistat pozitiv la testul COVID-19 pentru prima dată în această dimineaţă", a declarat Lee pe Facebook, unde a postat o fotografie a unui test antigen pozitiv. "În general, mă simt bine, dar medicii mei m-au sfătuit să mă autoizolez până când voi fi asimptomatic".
 
Lee s-a aflat într-o vizită oficială în Africa de Sud, între 14 şi 16 mai, şi în Kenya, între 17 şi 19 mai. De asemenea, el a participat la summitul Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est din Indonezia, între 10 şi 11 mai, relatează ABC News
 
Lee a declarat că ultima sa injecţie de rapel cu vaccinul COVID-19 a fost în noiembrie. El i-a îndemnat pe singaporezi să îşi menţină vaccinurile la zi pentru a reduce riscul de îmbolnăvire gravă.
 
Ministrul Sănătăţii Ong Ye Kung a fost raportat de presa locală că a declarat recent în Parlament că mai puţini seniori sunt la zi cu vaccinurile COVID-19. El a avertizat că acest lucru ar putea slăbi rezistenţa populaţiei împotriva COVID-19 în timp şi ar putea face ca naţiunea să fie din nou vulnerabilă la acest virus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici