Prima apariţie a lui Putin după ce a supravieţuit încercării Wagner de a răstuna regiumul. Preşedintele rus a stabilit "prioritatea sa principală"

Preşedintele rus Vladimir Putin a apărut la televiziunea de stat rusă pentru prima dată de când rebeliunea armată a ameninţat să îi răstoarne regimul, deşi comentariile par să fi fost înregistrate.

6112 afișări
Imaginea articolului Prima apariţie a lui Putin după ce a supravieţuit încercării Wagner de a răstuna regiumul. Preşedintele rus a stabilit "prioritatea sa principală"

Prima apariţie a lui Putin după ce a supravieţuit încercării Wagner de a răstuna regiumul. Preşedintele rus a stabilit "prioritatea sa principală"

Putin şi-a reînnoit angajamentul faţă de războiul din Ucraina, numind "operaţiunea militară specială" drept prioritatea sa principală.

Potrivit Reuters, el a declarat: "Îmi încep şi îmi închei ziua cu asta".

De asemenea, el a spus că se află în "contact constant" cu oficiali ai Ministerului Apărării, potrivit Reuters.

Potrivit Sky News, Putin a declarat că este "încrezător" în realizarea tuturor planurilor şi "sarcinilor" sale legate de "operaţiunea militară specială" din Ucraina.

Comentariile au fost difuzate de televiziunea de stat Rossiya. Interviul integral urmează să fie difuzat în cursul zilei.  Este neclar când  a fost înregistrat interviul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici