Prima dezbatere directă Trump vs. Biden: Masca discordiei

  • Cei doi candidaţi au intrat în scenă din părţi diferite şi nu au dat mâna
  • Toţi participanţii din public au fost testaţi pentru Covid-19
  • Dezbaterea a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News
3475 afișări
Imaginea articolului Prima dezbatere directă Trump vs. Biden: Masca discordiei

Masca discordiei dintre Trump şi Biden

Donald Trump, preşedintele SUA, a avut prima confruntare cu fostul vicepreşedinte Joe Biden, contracandidatul său democrat.

Dezbaterea a atins, în mod evident, subiectul crizei sanitare şi, mai ales, o discuţie aprinsă pe importanţa purtării măştii de protecţie.

„Am o mască chiar aici. Port mască, să ştii, când cred că am nevoie de ea. În seara asta, de exemplu, toată lumea s-a testat şi aveţi şi distanţare socială şi toate lucrurile pe care trebuie să le faceţi. Dar port măşti la nevoie. La nevoie, port măşti. Nu am, nu port măşti cum o face el. De fiecare dată când îl văd, are o mască. El apare cu cea mai mare mască pe care am văzut-o vreodată”, a spus Donald Trump în timpul dezbaterii.

„Măştile fac o mare diferenţă. Însuşi şeful Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor a spus că dacă purtăm măşti, dacă toată lumea ar purta măşti când e distanţăre socială, de acum până în ianuarie ianuarie, probabil că am putea salva până la 100000 de vieţi. Conteaza”, a fost poziţia lui Biden legat de purtarea măştii de protecţie.

În ceea ce priveşte recomandările specialiştilor, Trump a spus că „Şi tot ei au spus exact opusul. Dr Fauci a susţinut opusul. A spus-o foarte clar. Apoi s-a răzgândit”.

Biden a catalogat felul în care a fost gestionată pandemia de Covid-19 în SUA drept „iresponsabil”. „A fost total iresponsabil, felul în care a gestionat distanţarea socială şi oamenii care purtau măşti l-au încurajat practic să nu facă asta. E un prost”, a spus fostul vicepreşedinte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici