Trump spune că a plătit milioane de dolari taxe. Biden: „Spune că e deştept pentru că poate profita de codul fiscal”

  • Sondajele de opinie arată că numărul votanţilor indecişi este mai mic acum decât în 2016
  • Alte două dezbateri ar urma să mai aibă în loc în 15 şi 22 octombrie
  • Alegerile vor avea loc în 3 noiembrie
470 afișări
Imaginea articolului Trump spune că a plătit milioane de dolari taxe. Biden: „Spune că e deştept pentru că poate profita de codul fiscal”

Trump spune că a plătit milioane de dolari taxe

Donald Trump, preşedintele SUA, s-a confruntat, azi-noapte, în prima dezbatere electorală cu contracandidatul său democrat, fostul vicepreşedinte Joe Biden.

În prima bătălie pentru America, situaţia fiscală a lui Trump şi-a făcut evident loc în discuţii explozive.

Preşedintele SUA a fost întrebat, în mod specific, despre un raport din The New York Times care spune că a plătit doar 750 de dolari impozitul federal pe venit în 2016 şi nimic în zece din ultimii cincisprezece ani – în mare parte pentru că a pierdut mulţi bani.

Candidatul democratic Joe Biden a folosit rapid acest lucru ca un atac la adresa adversarului său.

„Milioane de dolari. Milioane de dolari. Milioane de dolari, da. Şi veţi vedea asta. Chris, lasă-mă să-ţi spun că erau legile fiscale. Nu vreau să plătesc impozite. Înainte să vin aici, eram un dezvoltator privat. Eram un om de afaceri. La fel ca orice altă persoană privată, cu excepţia cazului în care ar fi vorba de proşti, respectă legile şi asta este”, a spus Donald Trump.

„El spune că este deştept pentru că poate profita de codul fiscal şi profită de codul fiscal. Voi elimina reducerile de impozite ale lui Trump şi vom elimina aceste impozite fiscale şi ne vom asigura că investim în oamenii care, de fapt, au nevoie de ajutor. Oamenii au nevoie de ajutor”, a contraatacat Biden.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici