Primul război spaţial? Dimitri Medvedev ameninţă că Rusia este gata să doboare sateliţii Starlink ai lui Elon Musk

Ruşii au anunţat o altă "operaţiune specială" - de data aceasta în spaţiu.

11282 afișări
Imaginea articolului Primul război spaţial? Dimitri Medvedev ameninţă că Rusia este gata să doboare sateliţii Starlink ai lui Elon Musk

Sursa Foto -Wikipedia Commons

Ruşii au anunţat o altă "operaţiune specială" - de data aceasta în spaţiu. 

Dimitri Medvedev, a declarat că ruşii sunt pregătiţi să înceapă un război spaţial pentru a distruge sateliţii Starlink ai SpaceX. Potrivit acestuia, ghidarea şi reglarea focului asupra crucişătorului "Moskva" a fost realizată cu ajutorul acestor sateliţi.

La 26 februarie 2022, Elon Musk a anunţat că sateliţii Starlink au devenit activi peste Ucraina  după o solicitare din partea guvernului ucrainean de a înlocui serviciile de internet distruse în timpul invaziei ruse a Ucrainei din 2022.

Până la 22 martie 2022, SpaceX a trimis peste 3.500 de sateliţi pentru a permite ucrainenilor accesul la reţeaua Starlink.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici