Prinţul Harry şi Meghan, implicaţi într-o urmărire cu maşina „aproape catastrofală”

Prinţul Harry şi Meghan, urmăriţi de paparazzi, au fost implicaţi într-o urmărire cu maşina „aproape catastrofală”.

7640 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan, implicaţi într-o urmărire cu maşina „aproape catastrofală”

Prinţul Harry şi Meghan, implicaţi într-o urmărire cu maşina „aproape catastrofală”

Prinţul Harry şi Meghan, urmăriţi de paparazzi, au fost implicaţi într-o urmărire cu maşina „aproape catastrofală”.

Prinţul Harry, soţia sa Meghan şi mama acesteia au fost implicaţi într-o urmărire descrisă de către purtătorul de cuvânt al lui Harry "aproape catastrofală".

Primele informaţii arată că Harry, Meghan şi mama acestuia erau urmăriţi de paparazzi, relatează Sky News.

Incidentul a avut loc după ce Meghan şi Harry au participat marţi la o ceremonie de decernare a unor premii la New York.

"Această urmărire neobosită, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicaţi alţi şoferi pe şosea, pietoni şi doi ofiţeri NYPD (Departamentul de Poliţie din New York)", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Incidentul a avut loc după prima lor apariţie publică de la încoronarea regelui. Harry zburase la Londra pentru ceremonia de încoronare, dar a prins un zbor de întoarcere la Los Angeles câteva ore mai târziu, pentru a fi prezent la cea de-a 4-a aniversare a fiului său Archie.

Ducesa de Sussex a primit un premiu "Woman of Vision" în cadrul ceremoniei de la New York, ea încurajând femeile să lupte pentru egalitate. A preluat premiul la gala anuală a Ms Foundation for Women.

"Nu este niciodată prea târziu să începi", a spus ea la evenimentul din New York: "Poţi fi vizionara propriei tale vieţi... Mai sunt încă atât de multe lucruri de făcut".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici