Prizoniera familiei: Mărturia adolescentei care trăia în pivniţă, mânca resturi şi era obligată să întreţină relaţii sexuale cu fratele vitreg - VIDEO

O adolescentă din Madison, SUA, în vârstă de 15 ani şi care cântăreşte doar 32 de kilograme, a reuşit să fugă din subsolul casei unde era ţinută captivă mai mulţi ani.

361 afișări
Imaginea articolului Prizoniera familiei: Mărturia adolescentei care trăia în pivniţă, mânca resturi şi era obligată să întreţină relaţii sexuale cu fratele vitreg - VIDEO

Prizoniera familiei: Mărturia adolescentei care trăia în pivniţă, mânca resturi şi era obligată să întreţină relaţii sexuale cu fratele vitreg

Abuzată de către propria familie, fata a reuşit să fugă din casă după mai multe încercări nereuşite, mărturisind că a fost nevoită să mănânce resturi şi să întreţină raporturi sexuale cu fratele ei mai mare, scrie dailymail.co.uk.

Ajunsă pe stradă, în pijamale şi desculţă, ea a fost ajutată de un motociclist care era în trecere. Acesta a crezut că fata are doar opt ani.

În videoclipul pe care apare mărturia fetei, aceasta poartă o bluză roz largă şi strânge la piept un iepuraş de pluş.

VEZI VIDEO CU MĂRTURIA ADOLESCENTEI

"Mi-a ajuns. Vreau doar să nu trebuiască să mă mai întorc acolo", spunea ea în timp ce plânge. De-a lungul timpului a fost nevoită să mănânce doar resturi pe care le găsea pe podea sau în gunoi.

Când voia să se spele, o făcea în chiuveta de la subsol, iar în loc de toaletă era obligată să folosească cutii.

Videoclipul a fost prezentat la înfăţişările preliminare în procesul intentat de stat împotriva tatălui ei natural şi mamei vitrege. Un alt proces îl are în vedere pe fratele ei vitreg de 18 ani, acuzat că a obligat-o pe fată să întreţină raporturi sexuale orale cu el. 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici