Procesul intentat de prinţul Harry împotriva Daily Mirror a fost stabilit pentru luna mai

Procesul intentat de prinţul Harry al Marii Britanii împotriva editorului ziarului Daily Mirror pentru acuzaţii de piraterie telefonică va fi judecat în luna mai, a decis miercuri un judecător de la Înalta Curte din Londra, citat de Reuters.

301 afișări
Imaginea articolului Procesul intentat de prinţul Harry împotriva Daily Mirror a fost stabilit pentru luna mai

Harry, ducele de Sussex, este una dintre mai multe personalităţi publice ale căror procese împotriva Mirror Group Newspapers (MGN) vor fi analizate în cadrul unui proces care va începe în luna mai.

Judecătorul Timothy Fancourt a decis miercuri că procesul lui Harry, care susţine că a cules ilegal informaţii în numele jurnaliştilor MGN între 1996 şi 2011, ar trebui să facă parte din proces.

David Sherborne, un avocat care îl reprezintă pe Harry şi pe ceilalţi reclamanţi, a declarat anterior instanţei că Harry va fi „singurul martor” invocat în cazul său - ceea ce ridică perspectiva ca prinţul să intre în boxa martorilor pentru a depune mărturie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici