Progres în deblocarea Canalului Suez: Ever Given a „răspuns la manevrele de tragere şi remorcare”. Cursul navei, corectat cu 80%

  • Nava gigant care bloca circulaţia pe Canalul Suez a fost parţial repusă pe linia de plutire.
  • Au trecut câteva zile de când Ever Given a eşuat şi a blocat ruta comercială maritimă.
  • Rămâne neclar care este starea navei şi în cât timp va fi deschis canalul pentru trafic.
1476 afișări
Imaginea articolului Progres în deblocarea Canalului Suez: Ever Given a „răspuns la manevrele de tragere şi remorcare”. Cursul navei, corectat cu 80%

Autoritatea spune în declaraţie că nava Ever Given a „răspuns la manevrele de tragere şi remorcare”. Cursul navei, mai spune autoritatea, a fost corectat cu 80%, iar manevrele ulterioare vor fi reluate când nivelul apei va creşte, mai târziu, în cursul zilei.

Rămâne neclar care este starea navei şi când va fi deschis traficului canalul. Autoritatea Canalului Suez a declarat că traficul maritim va fi reluat odată ce nava este complet manevrabilă şi direcţionată către zona lacurilor - o secţiune mai largă a canalului - pentru inspecţie tehnică.

Declaraţia vine după un tweet al companiei de servicii maritime Inchcape, care a spus că nava a fost repusă pe linia de plutire şi că este securizată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici