Proprietara unui bordel: Dominique Strauss-Kahn mi-a fost client. O angajată l-a refuzat pentru ca era agresiv

Proprietara unui bordel de lux din Manhattan, care i-a furnizat prostituate şi lui Eliot Spitzer, fost guvernator al New York-ului, a declarat miercuri seara că Dominique Strauss-Kahn a fost clientul său, relatează The Guardian în ediţia electronică de joi.

2438 afișări
Imaginea articolului Proprietara unui bordel: Dominique Strauss-Kahn mi-a fost client. O angajată l-a refuzat pentru ca era agresiv

Proprietara unui bordel: Dominique Strauss-Kahn mi-a fost client. O angajată l-a refuzat pentru ca era agresiv (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această informaţie a fost publicată de mai multe ziare britanice. Un număr tot mai mare de femei afirmă că au fost victime ale avansurilor sexuale nedorite ale lui Strauss-Kahn, adaugă publicaţia.

Kristin Davis, patroana bordelului, a declarat că una dintre angajatele sale, care percepe 1.200 de dolari pe oră pentru servicii de escortă, a refuzat să se mai întâlnească cu Dominique Strauss-Kahn, pentru că acesta a fost "agresiv".

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) este acuzat de agresiune sexuală şi tentativă de viol de o cameristă de la hotelul Sofitel din New York. Procurorii evaluează, în prezent, probe de ADN şi alte dovezi, atât de la Strauss-Kahn, cât şi de la cameristă, de la locul presupusei agresiuni. Investigatorii au luat o bucată din covorul care se afla în apartamentuul ocupat de acesta, pentru teste ADN, potrivit unor surse din poliţie.

Un juriu urmează să stabilească, joi, dacă împotriva lui Strauss-Kahn va avea loc un proces sau nu. Avocaţii acestuia au depus, miercuri, o a doua cerere de eliberare pe cauţiune, în valoare de un milioan de dolari, pledând ca acesta să fie ţinut în arest la domiciliu, cu un dispozitiv electronic, pentru monitorizarea mişcărilor, la gleznă. Audierea pentru cauţiune a fost stabilită tot joi. Asistentul procurorului din Manhattan, Daniel Alonso, a argumentat cu succes, în cursul săptămânii, că Strauss-Kahn prezintă riscul de a părăsi ţara şi l-a comparat cu regizorul Roman Polanski.

John Coffee, un profesor la Columbia Law School, a declarat că Strauss-Kahn ar putea fi eliberat din închisoare până la sfârşitul săptămânii şi că se aşteaptă ca avocatul acestuia, Benjamin Brafman, să vină cu o înţelegere, înainte de proces, care să-l mulţumească pe judecător. Coffee a spus că Brafman este unul dintre cei mai experimentaţi avocaţi din Statele Unite şi că va găsi, mai mult ca sigur, o soluţie pentru obţinerea eliberării sub cauţiune, afirmând că "până şi Bernie Madoff a obţinut eliberarea pe cauţiune".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici