Protestatar palestinian, împuşcat mortal în Cisiordania, în confruntări cu militari israelieni

  • Un protestatar palestinian a fost împuşcat mortal, în Cisiordania, în confruntări cu militari israelieni.
  • Incidentul a avut loc în satul palestinian Beit Dajan, în apropierea oraşului Nablus.
  • Armata israeliană susţine că a tras doar focuri de avertisment.
168 afișări
Imaginea articolului Protestatar palestinian, împuşcat mortal în Cisiordania, în confruntări cu militari israelieni

Protestatar palestinian, împuşcat mortal în Cisiordania, în confruntări cu militari israelieni

Un protestatar palestinian a fost împuşcat mortal, vineri, în cursul confruntărilor cu armata israeliană în Cisiordania, anunţă surse palestiniene citate de cotidianul Times of Israel.

Incidentul a avut loc în cursul unei demonstraţii organizate în satul palestinian Beit Dajan, în apropierea oraşului Nablus.

Un palestinian a fost împuşcat mortal de armata israeliană, anunţă Ministerul Sănătăţii din cadrul Autorităţii Palestiniene.

Primarul localităţii Beit Dajan, Abdelrahman Hanani, a declarat că a fost omorât un demonstrant în vârstă de 42 de ani, în cursul unui protest faţă de activităţile israeliene de colonizare.

Armata israeliană a confirmat că a utilizat muniţie reală, precizând însă că au fost trase doar focuri de avertisment. „Au fost trase focuri de armă în aer cu muniţie reală ca reacţie la atacuri cu pietre din partea protestatarilor palestinieni; cauza decesului protestatarului nu se cunoaşte. Au fost utilizate şi mijloace pentru dispersarea protestatarilor", a transmis Armata israeliană.

Palestinienii organizează săptămânal, vinerea, proteste faţă de activităţile israeliene de colonizare în Cisiordania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici